Archiwum

Kwiecień 2017, numer 189:


Life style: Prawdziwy fejs piekarza

Life Style: Nie daj się zblendować. Czyli złap oddech.

Cukiernictwo: Bez grama cukru

Lody: Różnorodność – słowo klucz


Grudzień 2016, numer 188:


Life style
: Miasto duchów

Gorący temat: Co o pierniku warto wiedzieć?

Piekarnictwo: Chleb dla seniora

Daniel i Przyjeciele: Grudzień makiem i miodem płynący

Porady: Opowieści reklamowej treści


Wrzesień 2016, numer 187:

Piekarnictwo: Zrozumieć IG

Cukiernictwo: Daniel i przyjaciele – Rogale o których marzą wszyscy

Porady: Przepis na zdjęcie ze smakiem

Life style: Złoty Wałbrzych

Life style: Jedząc w ciemnościach

Tymczasem na świecie:  Ciekawostki ze świata

 


Czerwiec 2016, numer 186:

 


Wydarzenia: 
Nowocześnie, stylowo, funkcjonalnie

Gorący temat: Przybywa pracowników z Ukrainy

Piekarnictwo: Polish Bakery Mazowsze

Cukiernictwo: Chłodzenie designem

Porady: Atmosfera pracy cz. II

Life Style:  Wakacje w domu… na kółkach


Marzec 2016, numer 185:

 

Wydarzenia: Wykłady przy kawie i ciastku

Dekoracje: Naturalna ozdoba

Trendy: Postaw na błonnik

Temat numeru: Przełam lody

Akademia Piekarza: Dekalog dobrego szefa

Styl życia:  Wysiłek razy trzy

Turystyka:  Islandia: Kraina wody i ognia


Grudzień 2015, numer 184:

 

Wydarzenia: Polacy w Dubaju

Dekoracje: Ozdabiamy czekoladą

Trendy: OWP w oparciu o dodatki wypiekowe

Temat numeru: Specjalizacja w sprzedaży

Cukiernictwo: Naturalnie słodkie

Warto sprawdzić: Pieniądze w karbonie

Turystyka: Alpejskie Eldorado

 


Październik 2015, numer 183:

 

Wydarzenia: Lublin pachnący chlebem

Warto sprawdzić: Naukowcy szykują zdalny laserowy wykrywacz alkoholi w samochodzie

Maszyny: Niestandardowe rozwiązania w standardzie

Porady: Nowe etykiety

Chleb za granicą: Na polskim chlebie wychowani

Turystyka:  Droga Transfogaraska – tor imienia Ceausescu